MapsTell training

De wereld van verschil

Waarom werk je prettig samen met de ene collega en irriteer je je aan de ander? Hoe komt het toch dat jouw gedrag door anderen anders geïnterpreteerd wordt dan dat jij het bedoelt?

MapsTell geeft handvatten! Na het invullen van een vragenlijst krijg je inzicht in jouw gedragsstijl. Visueel aantrekkelijk vormgegeven in de Wereld van Verschil. Geen dikke rapporten, maar ervaren op de kaart welk effect jouw gedrag heeft  op anderen  én hoe je effectiever kunt zijn!

Tijdens de training wordt zichtbaar wat jouw gedrag voor gedrag oproept bij de ander én hoe het effectiever kan! De namen van steden, rivieren, zeeën en bergen op deze landkaart vertellen iets over jouw gedragsstijl en over de gedragsstijl van de ander. Leuk, inzichtgevend, prettig confronterend, visueel aantrekkelijk en zeer toepasbaar!

  • persoonlijke ontwikkeling,
  • teamontwikkeling,
  • persoonlijk leiderschap,
  • management development
  • recruitment

MapsTell is een tool gebaseerd op de theorie van Marston. (DISC) MapsTell brengt gedrag letterlijk in kaart in de Wereld van Verschil. Hetl is een instrument, een middel én kan ook heel goed een onderdeel zijn van een breder verandertraject wat ik, waar nodig samen met een collega, kan begeleiden.

Wat deelnemers zeggen:

“Ik zie nu waar het mis gaat tussen mij en de ander. Door op de kaart te ervaren hoe het anders kan, lukt het me nu makkelijker in de praktijk.“

Joyce

Travel Manager, bij een grote reisorganisatie

Toen ik de kwaliteiten per gedragsstijl op de kaart zag, herkende ik kwaliteiten van een collega waaraan ik me weleens stoor. In plaats van me te irriteren zoek ik haar nu op met dingen die zij beter kan dan ik.”

Pleun

procesmanager, adviesbureau

Aanmelden online training

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ben je het zat om alle brandjes te blussen in je team? Wil je weten wat jij als teamleider kunt doen om jet team naar de next level te krijgen? Wil je meer succes en meer plezier met je team?

Gratis online training

Meld je dan aan voor mijn online training donderdag 28 januari om 9 uur! 

In dezegratis online training voor teamleiders leer je:

  • hoe je jouw team helpt zelfstandiger te worden, zodat jij meer tijd krijgt voor de grote lijnen en je niet meer de hele dag brandjes hoeft te blussen
  • hoe je het leuker en effectiever maakt in je team
  • waarom je juist in deze thuiswerkperiode meer tijd moet maken voor het goede gesprek met je team
  • wat je kunt doen om online in verbinding te blijven of opnieuw te komen.

 

Training 28 januari 2021

Donderdag 3 januari  - 9:00 uur 

Gelijk aan de slag? 
LATen we kennis maken!

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken, of we maken kennis via een video-call. Is er een klik en wil je verder praten, dan volgt een uitgebreid intake gesprek en wordt de coachvraag helder. Je ontvangt een offerte op maat.