Online training

zie je je team ploeteren en komt er niet uit wat je wilt?


Volg mijn training donderdag 3 december om 9:00 uur.

In deze gratis online training voor teamleiders en teammanagers vertel ik je waarom je kraakheldere doelen moet stellen met je team, over het wat en het hoe. Hoe je door achterover te leunen beter ziet wat jij te doen hebt. Ik vertel je welk gedrag bij welke fase hoort en wat jij als leidinggevende kunt doen om steeds meer uit je team te halen. Meer plezier en succes met je team dus! 

Aanmelden online training

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ben je het zat om alle brandjes te blussen in je team? Wil je weten wat jij als teamleider kunt doen om jet team naar de next level te krijgen? Wil je meer succes en meer plezier met je team?

Gratis online training

Meld je dan aan voor mijn online training donderdag 28 januari om 9 uur! 

In dezegratis online training voor teamleiders leer je:

  • hoe je jouw team helpt zelfstandiger te worden, zodat jij meer tijd krijgt voor de grote lijnen en je niet meer de hele dag brandjes hoeft te blussen
  • hoe je het leuker en effectiever maakt in je team
  • waarom je juist in deze thuiswerkperiode meer tijd moet maken voor het goede gesprek met je team
  • wat je kunt doen om online in verbinding te blijven of opnieuw te komen.

 

Training 28 januari 2021

Donderdag 3 januari  - 9:00 uur 

Wat deelnemers zeggen:

“Ik zie nu waar het mis gaat tussen mij en de ander. Door op de kaart te ervaren hoe het anders kan, lukt het me nu makkelijker in de praktijk.“

Joyce

Travel Manager, bij een grote reisorganisatie

Toen ik de kwaliteiten per gedragsstijl op de kaart zag, herkende ik kwaliteiten van een collega waaraan ik me weleens stoor. In plaats van me te irriteren zoek ik haar nu op met dingen die zij beter kan dan ik.”

Pleun

procesmanager, adviesbureau

Gelijk aan de slag? 
LATen we kennis maken!

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken, of we maken kennis via een video-call. Is er een klik en wil je verder praten, dan volgt een uitgebreid intake gesprek en wordt de coachvraag helder. Je ontvangt een offerte op maat.